Geen resultaten gevonden

Passie voor de professionele keuken

Delizio, jouw souschef

De lekkerste gerechten starten met de goesting om het beste te halen uit elk ingrediënt. Als professional sta je echter voor heel wat uitdagingen in de keuken. Denk maar aan de grote tijdsdruk en veeleisende klanten. Maar met de juiste basis kan je alles aan.

Bij Delizio delen wij jouw passie voor perfectie. Onze oliën en vetten vormen de perfecte basis voor jouw succes in de keuken. Wij zijn je trouwe rechterhand en zorgen ervoor dat jij steeds de beste gerechten kan serveren, elke dag opnieuw.

Een keuken zonder zorgen

Of het nu gaat om het frituren van een knapperige portie frieten, het bakken van een fijn stuk vis of extra smaak in een frisse salade: wij weten wat chefs zoals jij nodig hebben om elke dag opnieuw de beste gerechten te serveren. Het resultaat: een keuken zonder zorgen. Met oplossingen op maat, gemaakt voor én door professionals. Ontdek ons uitgebreide gamma en kies voor succes.

Kernwaarden

De basis om op te vertrouwen

Bij Delizio weten we wat goed is. Vanuit onze jarenlange expertise ontwikkelden we de perfecte basisproducten die een succesvolle horecazaak nodig heeft. Met onze vetten en oliën kun jij steeds de beste gerechten creëren en serveren.

Met trots bereid

Delizio zorgt telkens opnieuw voor de juiste oplossingen zodat jij altijd trots kan zijn op het behaalde resultaat. Zo gaan we voor kwaliteit in alles wat we doen, van onze service tot onze producten.

Een geoliede keuken

Elke dag opnieuw de lekkerste gerechten serveren is een fantastische prestatie. De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze oliën en vetten zorgen ervoor dat alles in jouw keuken altijd zo vlot mogelijk kan verlopen.

Al 20 jaar dé referentie

Sinds 2004 staat Delizio garant voor kwaliteit. Ons aanbod oliën en vetten wordt gevoed door onze Belgische roots en dat resulteert in een breed en divers gamma dat ondertussen gesmaakt wordt in héél Europa. Als marktleider drukken we bovendien onze stempel op de Belgische frituurcultuur. En diezelfde passie en innovatie brengen we nu ook naar de brede horecasector.

Je vindt Delizio in …

Frituur

Een goed pak frieten staat of valt met het frituurvet dat je gebruikt. Daarom kiezen topfrituren steeds voor Delizio. Onze vetten zijn dé referentie voor de echte Belgische friet!

Restaurant / Brasserie

Of het nu gaat om het frituren van een knapperige portie frieten, het bakken van een fijn stuk vis of extra smaak in een frisse salade: wij weten wat chefs zoals jij nodig hebben voor succes.

Werken bij Delizio?
Stuur gerust jouw CV door en we nemen contact met je op.