Geen resultaten gevonden

Van de wei naar jouw zaak: festivalfood op de kaart

Nieuws
Van de wei naar jouw zaak: festivalfood op de kaart

De festivalzomer zit erop. Wat blijft hangen? Niet de serieuze katers, maar vooral het eten. Want festivals zijn beats en pintjes, maar vooral food dat harder knalt dan de main stage. Wij zetten de lekkerste festivalhits op een rij, klaar om ook op jouw menu te knallen.

Broodje kaaskroket

Op Rock Werchter

Basic, maar daarom geniaal. Een smeuïge kaaskroket op een boterzachte briochebun met een fris slaatje, samengesteld door tv-chef Loïc Van Impe. Misschien niet het eerste dat je op de kaart zet, maar het vliegt gegarandeerd de toonbank over. Makkelijk voor te bereiden, hoge marge en dus een echte winnaar voor je zaak.

En met Delizio Frituurolie altijd superkrokant gebakken, uiteraard.

Okonomiyaki

Op Down the Rabbit Hole

Deze Japanse hartige pannenkoek met groenten en saus is een smaakbom én een echte eyecatcher voor je klanten. Een gerecht dat opvalt en gegarandeerd bestellingen trekt. Dankzij kant-en-klare groentenmixen maak je het snel en consistent, zonder in te leveren op authentieke smaak. Ideaal voor de lunch!

De RotDog

Op Pinkpop

Een festivalicoon uit Nederland bedacht door streetfoodbedrijf Hans Worst: een hotdog met cheddarkaas, omwikkeld met ontbijtspek. Als je begint te zweten: het ligt niet alleen aan de temperaturen. Serveer als special, signature dish, lunch of snack. Combineer als promo met een lokaal bier of frisdrank voor een smaak- en verkoopboost.

Serveer met frietjes. Echt Belgisch dankzij Chef Beef!

Wrap chicken fajita

Op Pukkelpop

Een wrap die je kaart doet opleven: heerlijke kip, frisse groenten en een pittige saus die de smaken laat knallen zonder te overheersen. Perfect als lichte maaltijd of snelle takeaway. De bereiding is eenvoudig en à la minute te doen. Beleggen, kort grillen en serveren: ideaal tijdens drukke servicepieken.

Stir fried noodles

Op Rock Werchter

Een flinke portie gebakken noedels met knapperige oosterse groenten en malse kip, ’t is eigenlijk al een klassieker op zich. Dit gerecht is niet alleen een crowdpleaser, maar ook een slimme keuze voor je menu. Hoge marge, snelle bereiding en visueel opvallend: noedels doen het gewoon goed!

Stevig wokken? Delizio Arachideolie. You’re welcome.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Verlekkerd op meer Delizio? Geef je e-mailadres in en ontdek alle nieuws en inspiratie vanop de eerste rij.

Jouw e-mailadres

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!